Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Linsepure med Jubelsalami

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 75 g mangler navn
  • 300 g grønne linser
  • 1 stk løk
  • 1 stk chili
  • 1 stk hvitløk
  • 1 dl olivenolje (ekstra virgin)
  • 1 ts salt og pepper
  • 1 ss tørket estragon

  1. Skyll linsene godt og hell de over i en kjele og kok i mye vann til de er møre.
  2. Ta en ny kjele og fres finhakket løk, chili og hvitløk i litt olje.
  3. Når løken er svakt gyllen, tilsett salami, linser, estragon og olivenoljen.
  4. La dette trekke i noen minutter før servering. Ikke varm opp for da ødelegger du oljen.

 

Det ble skapt som spesiell næringsriktig turmat med mye smak og etter hvert ble den brukt til det meste.

Linsepure09