Salchicha – hel pølse

Prøv gjerne å steke Salchicha Picante med ferske tomater i fisk- og skalldyrsretter. Den passer også godt som topping til din favoritt-taco. Hel spekepølse er alltid fint å ha i kjøleskapet. Det passer ypperlig som kos for to eller hele familien, hjemme eller på tur – og det tar ca 5 minutter å tilberede. Kombiner gjerne med det du måtte ha i kjøleskapet.

Til 100 g ferdig vare er anvendt 134 g kjøtt av svin, spekk, salt, bestrålt krydder (sennep, smaksforsterker mononatriumglutamat E621, hydrolysert vegetabilsk protein, krydderekstrakt), konserveringsmiddel (natriumnitritt E250), antioksidant (natriumaskorbat E301 og rosmarinekstrakt E392) og startkultur.
Pr. 100 g gir ca: Energi 1904 kJ (460 kcal), fett 41 g (hvorav mettede fettsyrer 14 g, enumettede fettsyrer 17 g, flerumettede fettsyrer 6 g), karbohydrat 1,6 g (hvorav sukkerarter 0 g), protein 22 g, salt 4,6 g
Sennep