Rødvin – hel pølse

Rødvinspølse kan gjerne nytes på tur. Den kan spises naturell med rømme eller som appetittvekker. Hel spekepølse er alltid fint å ha i kjøleskapet. Det passer ypperlig som kos for to eller hele familien, hjemme eller på tur – og det tar ca 5 minutter å tilberede. Kombiner gjerne med det du måtte ha i kjøleskapet.

Storfekjøtt, spekk, svinehjerte, svinetunge, svinekjøtt, salt, rødvin, bestrålt krydder, konserveringsmiddel (natriumnitritt E250), antioksidant (askorbinsyre E300), startkultur og farge (karmin E120). Røkt med bøk. Kjøttinnhold ferdig vare: 87 %.
Pr. 100 g gir ca: Energi 2053 kJ (491 kcal), fett 44 g (hvorav mettede fettsyrer 16 g, enumettede fettsyrer 18 g, flerumettede fettsyrer 5,5 g), karbohydrat 1,0 g (hvorav sukkerarter 1,0 g), protein 23 g, salt 5,4 g.
Produktet inneholder ingen allergener