Reinsdyr – hel pølse

Reinsdyr er en av de flotteste råvarene vi har i Norge. Hel spekepølse er alltid fint å ha i kjøleskapet. Det passer ypperlig som kos for to eller hele familien, hjemme eller på tur – og det tar ca 5 minutter å tilberede. Kombiner gjerne med det du måtte ha i kjøleskapet.

Til 100 g ferdig vare er anvendt 110 g kjøtt av reinsdyr (25 %), storfe og svin, spekk, svinehjerte, svinetunge, salt, bestrålt krydder, løk, blodprotein, rødvin, konserveringsmiddel (natriumnitritt E250), antioksidant (askorbinsyre E300) og startkultur. Røkt med bøk.
Pr. 100 g gir ca: Energi 1824 kJ (436 kcal), fett 37 g (hvorav mettede fettsyrer 13 g, enumettede fettsyrer 16 g, flerumettede fettsyrer 5 g), karbohydrat 1,4 g (hvorav sukkerarter 1,3g), protein 24 g, salt 5,0 g.
Produktet inneholder ingen allergener