Chorizo – hel pølse

Chorizo er en klassiker på tapasbordet sammen med nybakt brød og aioli. Hel spekepølse er alltid fint å ha i kjøleskapet. Det passer ypperlig som kos for to eller hele familien, hjemme eller på tur – og det tar ca 5 minutter å tilberede. Kombiner gjerne med det du måtte ha i kjøleskapet.

Til 100 g ferdig vare er anvendt 142 g kjøtt av svin, spekk, salt, bestrålt krydder (sennep, smaksforsterker mononatriumglutamat E621, farge, paprikaekstrakt E160c, antioksidant natriumaskorbat E301),konserveringsmiddel (natriumnitritt E250), startkultur og laktose ca 0,05 g. Røkt med bøk.
Pr. 100 g gir ca: Energi 1898 kJ (458 kcal), fett 39 g (hvorav mettede fettsyrer 13 g, enumettede fettsyrer 18 g, flerumettede fettsyrer 5 g), karbohydrat 2 g (hvorav sukkerarter 1 g), protein 25 g, salt 5,5 g.
Melk/laktose, Sennep