Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Pizza med salami

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • PIZZABUNN
  • 5,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl vann
  • 25 g gjær
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss god olivenolje
  • FYLL
  • 100 g Jubelsalami Bordpakning
  • 3 stk flådde grovhakkede tomater eller
  • 1 stk boks flådde hermetiske tomater
  • Salt, pepper og tørkede urter, f.eks timian, basilikum, oregano, eller fennikelfrø og korianderfrø
  • 150 g revet ost

  1. Bland gjær, mel, salt og olje, og rør rundt.
  2. Tilsett lunket vann og elt deigen. La den heve til dobbel størrelse.
  3. Kjevle ut deigen og fordel saus utover.
  4. Legg et lag med revet ost og fordel spekeskinke- og salamibiter. Krydre.
  5. Stek pizzaen i ca 20 min på 225 grader med over og undervarme.

grill ternin00648_RJ